Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 16 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Силекс АД Кратово – 263 обични акции
-РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 28 обични акции
-Уготур АД Скопје – 30 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 556 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 169 обични акции