Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 16 ноември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.11.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 35 обични акции
-Комерцијална Банка АД Скопје – 7 обични акции