Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 16 ноември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.11.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Уни Банка АД Скопје – 100 обични акции
- Раде Кончар-Апаратна техника АД Скопје – 52 обични акции
- Уготур АД Скопје – 326 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 25 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје – 500 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 74 обични акции
- Попова кула АД Демир Капија – 500 обични акции
- РЖ Техничка контрола АД Скопје – 10 обични акции.