Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 16 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.10.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 11 обични акции