Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 16 октомври 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.10.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Тетекс АД Тетово–82 обични акции
- АДУТ Македонија Битола–22 обични акции