Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 16 јануари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.01.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 508 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 350 обични акции
- Макпетрол АД Скопје - 66 обични акции