Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 16 јануари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 15.01.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје–50 обични акции
- ОКТА АД Скопје–20 обични акции
- Жито Лукс АД Скопје–109 обични акции