Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 15 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје– 5 обични акции