НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 15 јули 2016
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.07.2016 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Гранит АД Скопје –268 обични акции - Аутомакедонија АД Скопје –192 обични акции