НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 15 јули 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.07.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Гранит АД Скопје –219 обични акции - Пелистерка АД Скопје –37 обични акции