Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 15 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.05.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар – Апаратна техника АД Скопје - 63 обични акции