НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 15 мај 2018
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.05.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Уготур АД Скопје –9 обични акции - Макстил АД Скопје –192 обични акции - РЖ Институт АД Скопје –2 обични акции - РЖ Техничка контрола АД Скопје –3 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –9 обични акции - РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје –8 обични акции - РЖ Услуги АД Скопје –71 обични акции