Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 15 април 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.04.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 1 обична акција
- Комерцијална банка АД Скопје - 1.550 обични акции
- ТТК Банка АД Скопје - 150 обични акции
- Прилепска Пиварница АД Прилеп - 30 обични акции
- Стопанска банка АД Скопје - 1 приоритетна акција