Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 15 април 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.04.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Гранит АД Скопје – 617 обични акции