Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 15 март 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.03.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје - 1 обични акции
- Хотели Метропол АД Охрид - 951 обични акции