Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 15 март 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.03.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 48 обични акции
-ЖАС АД Скопје – 50 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 218 обични акции
-Тутунски Комбинат АД Прилеп – 231 обични акции
-Ветекс АД Велес – 29 обични акции