Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 15 декември 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.12.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макстил АД Скопје – 70 обични акции
-Раде Кончар Апаратна техника АД Скопје – 40 обични акции
-Попова Кула АД Демир Капија – 100 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 130 приоритетни акции