Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 15 ноември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.11.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Стопанска банка АД Скопје - 12 приоритетни акции
- Гранит АД Скопје - 828 обични акции