Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 15 ноември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.11.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 54 обични акции
- Гранит АД Скопје – 500 обични акции
- Комерцијална Банка АД Скопје – 4 обични акции
- Охридска Банка АД Скопје – 11 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 20 обични акции