НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
петок, 15 ноември 2013
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.11.2013 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –60 обични акции - Топлификација АД Скопје –18 обични акции - Вабтек МЗТ АД Скопје –10 обични акции - Благој Ѓорев АД Велес –17.881 приоритетни акции - Жито Вардар АД Велес –603 приоритетни акции