Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 15 октомври 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.10.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Мода АД Свети Николе – 3.221 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 50 обични акции
-Гранит АД Скопје – 111 обични акции