Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 15 октомври 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.10.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје–10 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје–122 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје–50 обични акции
- Макстил АД Скопје–347 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ХРМ) АД Скопје–262 обични акции
- Гранит АД Скопје–503 обични акции
- Охридска Банка АД Скопје–4 обични акции
- Топлификација АД Скопје–35 обични акции
- Адинг АД Скопје–177 обични акции
- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје–90 обични акции
- Арцелормиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје–331 обични акции
- РЖ Услуги АД Скопје–260 обични акции
- Жито Лукс АД Скопје–39 обични акции
- Алкалоид АД Скопје–30 обични акции
- ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово–106 обични акции