НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
среда, 15 октомври 2014
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.10.2014 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Комерцијална Банка АД Скопје –28 обични акции - РЖ Економика АД Скопје –170 обични акции - Жито Скопје АД Скопје –239 обични акции - Макстил АД Скопје –740 обични акции - ВВ Тиквеш АД Скопје –50 обични акции - Факом АД Скопје –7 обични акции - Гранит АД Скопје –241 обични акции - ТТК Банка АД Скопје –20 обични акции - Макпетрол АД Скопје –40 обични акции