Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 15 јануари 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 14.01.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Комерцијална Банка АД Скопје – 40 обични акции
-Гранит АД Скопје – 70 обични акции
-Македонија Турист АД Скопје – 16 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 130 обични акции
-Макстил АД Скопје – 530 обични акции