Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 септември 2022

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.09.2022 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 100 обични акции
- Гранит АД Скопје - 100 обични акции