Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 14 септември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.09.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје–141 обични акции
- Стопанска Банка АД Скопје–890 обични акции