Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 14 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Алкалоид АД Скопје – 551 обична акција