Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Раде Кончар Апаратна Техника АД Скопје – 80 обични акции
- Макпетрол АД Скопје – 20 обични акции