Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 14 август 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.08.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Топлификација АД Скопје–100 обични акции

- ГД Тиквеш АД Кавадарци–15 обични акции

- Макпетрол АД Скопје–69 обични акции

- Алкалоид АД Скопје–100 обични акции

- ВВ Тиквеш АД Скопје–155 обични акции