Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Реплек АД Скопје– 44 обични акции
- ДС Смитх АД Скопје – 242 обични акции
- ЗК Пелагонија АД Битола– 18 обични акции