Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 14 јуни 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.06.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 289 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 569 обични акции
- Реплек АД Скопје - 5 обични акции