Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 14 мај 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.05.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макстил АД Скопје – 1 обична акција
- Стопанска Банка АД Скопје – 6 приоритетни акции
- УГОТУР АД Скопје – 1 обична акција