Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 14 мај 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.05.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Дебарски Бањи АД Дебар – 31 обична акција
- Алкалоид АД Скопје – 40 обични акции