Интервју на Главниот извршен директор на Македонска берза за Утрински брифинг
четврток, 14 април 2022

Главниот извршен директор на Македонска берза имаше интервју за Утрински брифинг во врска со работењето на Берзата во тековната година.

Целото интервју може да го погледнете на следниот линк.