Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 14 април 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.04.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје – 297 обични акции
- Тетекс АД Тетово – 67 обични акции