Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 февруари 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.02.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје - 422 обични акции
- Македонски Телеком АД Скопје - 1.260 обични акции