Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 14 февруари 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.02.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Вабтек МЗТ АД Скопје–21 обична акција