Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 14 декември 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.12.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Макпетрол АД Скопје – 25 обични акции
-Стопанска Банка АД Скопје – 106 приоритетни акции
-Алкалоид АД Скопје – 300 обични акции