Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 14 ноември 2018

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.11.2018 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје–240 обични акции