НЕТРГОВСКИ ТРАНСФЕР НА АКЦИИ НА КОТИРАНИ ДРУШТВА
вторник, 14 ноември 2017
Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.11.2017 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва: - Македонијатурист АД Скопје –377 обични акции - Макпетрол АД Скопје –30 обични акции