Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 14 јануари 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 13.01.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Алкалоид АД Скопје – 573 обични акции
- Витаминка АД Прилеп – 30 обични акции