Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 13 август 2020

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.08.2020 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

-Македонски Телеком АД Скопје – 262 обични акции
-Макпетрол АД Скопје – 10 обични акции
-Алкалоид АД Скопје – 600 обични акции