Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 13 август 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.08.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- РЖ Интер-Трансшпед АД Скопје – 27 обични акции
- РЖ Економика АД Скопје – 4.443 обични акции
- Уготур АД Скопје – 29 обични акции