Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 13 јули 2021

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.07.2021 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- ГД Тиквеш АД Кавадарци– 18 обични акции
- ВВ Тиквеш АД Кавадарци– 161 обична акција
- Алкалоид АД Скопје– 20 обични акции