Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
четврток, 13 јуни 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.06.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

 

- Гранит АД Скопје – 500 обични акции