Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
понеделник, 13 мај 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 10.05.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Гранит АД Скопје - 439 обични акции