Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 13 декември 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 12.12.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална Банка АД Скопје – 3 обични акции
- Алкалоид АД Скопје – 17 обични акции
- Интерпромет АД Тетово – 59 обични акции