Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
вторник, 12 септември 2023

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.09.2023 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Македонски Телеком АД Скопје - 760 обични акции
- Алкалоид АД Скопје - 546 обични акции