Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
петок, 12 јули 2019

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.07.2019 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Макпетрол АД Скопје – 10 обични акции
- Македонија Турист АД Скопје – 789 обични акции