Нетрговски трансфер на акции на котирани друштва
среда, 12 јуни 2024

Согласно податоците добиени од Централниот депозитар за хартии од вредност, ве известуваме дека на 11.06.2024 година е извршен следниот нетрговски трансфер на акции на котирани друштва:

- Комерцијална банка АД Скопје - 200 обични акции
- Гранит АД Скопје - 324 обични акции